5 motive de a alege pentru vacanta ta un sejur in Seychelles

sejur-SeychellesPentru multi dintre noi concediul este cea mai asteptata perioada a anului. Ofertele pentru destinatii de vacanta sunt nelimitate in ziua de astazi, iar deciziile sunt tot mai greu de luat. Ceea ce este si mai interesant este ca orice vis poate deveni realitate. Daca totusi, nu ai idee ce destinatii vor fi cele mai bune alegeri pentru vacanta ta de anul acesta, noi iti oferim o solutie ideala pentru concediul tau mult asteptat: sejur Seychelles.
Seychelles este un grup de 115 insule situate in Oceanul Indian, pe coasta de Est a Africii, dar si nord-est de Madagascar. In total aceste insule ocupa un spatiu de 455 de km². Seychelles este o locatie foarte putin populata, avand un numar de 84.000 de locuitori. Capitala insulelor este Victoria.

  • Este o destinatie turistica exotica. Aici de poti bucura de plaja, de soare si de inot. Aici nucile de cocos se gasesc la tot pasul, iar sucul de cocos poate fi degustat chiar pe plajele insulelor Seychelles.
  • Seychelles iti ofera o gama variata de activitati de care te poti bucura pe timpul vacantei: sporturi de apa, sporturi de uscat, drumetii sau activitati care includ viata de noapte.
  • Limbile oficiale sunt engleza si franceza, limbi de circulatie internationala. Acest lucru poate sa fie extrem de util pentru oricine. Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala nu pare sa mai fie o problema, asa ca locatia nu pune probleme din acest punct de vedere.
  • Are evenimente planificate pentru fiecare luna a anului: Bazaruri culturale (februarie), sarbatori ale francofoniei (martie), campinate nationale de pescuit (aprilie), Carnavalul international din Victoria, Miss Seychelles etc.
  • Este cald pe tot parcursul anului. Clima tropicala ajuta foarte mult turismul din acest punct de vedere. Aceasta destinatie de vacanta poate fi valabila in orice perioada din an.
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *