Cadouri corporate elegante, cu produse premium

cadouri-corporateDe sarbatori e momentul perfect sa le aratati angajatilor si colaboratorilor cat de importanta este relatia dintre dvs. si cat de multumiti ati fost de munca depusa si serviciile prestate de-a lungul anului. Un cadou dat in preajma sarbatorilor poate insemna mai mult decat orice multumire, este un gest pe care oricine il va aprecia si este foarte usor de facut cu ajutorul unor cadouri corporate personalizate.

Avantajele oferirii unor cadouri corporate sunt date de varietatea de produse pe care le puteti incorpora intr-un asemenea cadou, de preturile foarte bune la care puteti cumpara intregul pachet, de profesionalismul firmelor care se ocupa de ambalare si aranjarea produselor, selectarea lor. De asemenea daca veti alege sa daruiti cadouri business angajatilor sau colaboratorilor veti economisi timp si bani, nu veti mai umbla prin magazine cautand cele mai bune produse la preturi mici, veti avea consultanta personalizata si gratuita pentru cosuri cadouri deosebite, create dupa personalitatea si gusturile celor care le vor primi.

La comanda unor cadouri corporate personalizate puteti primi si felicitari cu insemnele companiei si mesaje originale pentru fiecare angajat in parte, angajatii vor fi pe deplin multumiti de aceste cadouri corporate, simbolistica lor va fi inteleasa foarte bine de cei care le vor primi. Pentru un raport calitate-pret excelent puteti alege colaborarea cu Debonaire, magazin online ce ofera cadouri business si selectii impresionante de produse traditionale si straine, produse de patiserie, dulciuri si bauturi fine, special alese pentru cele mai reusite cosuri cadouri. Toate comenzile de cadouri corporate personalizate de la Debonaire pot fi personalizate foarte usor, specialistii in design si in crearea de cosuri si cadouri corporate va vor da cele mai bune sfaturi in vederea optarii pentru produsele perfecte pentru angajatii si colaboratorii dvs.

Daca ati mai comandat de la Debonaire primiti discount de fidelitate, transportul este rapid si gratuit pentru o singura locatie, oriunde in tara, se pot include si produse promotionale personalizate, carduri sau felicitari. Confirmarea solicitarilor facute se face imediat, toate cadourile sunt ambalate si decorate de cei mai buni specialisti, transportarea cadourilor se realizeaza in siguranta astfel ca toate cosurile cadou vor ajunge intacte la destinatie.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *