Ce fel de scaune de birou alegem?

scaune-de-birouFie ca ai nevoie de un scaun de birou la serviciu sau acasa este foarte important sa alegi cu deosebita atentie ce scaune de birou folosesti, deoarece pe termen lung efectele pot fi foarte neplacute pentru sanatatea ta. Exista mai multe criterii de care trebuie sa tii cont cand alegi scaune de birou de la http://www.scauneonline.ro/scaune-de-birou si, crede-ma, design-ul este unul dintre ultimele aspecte la care trebuie sa te gandesti.

Cand am inceput sa lucrez dupa facultate, m-am angajat intr-un birou, la inceput, pana mi-a luat timp sa ma acomodez cu toate lucrurile, nu prea atrageam atentie la felul in care stau la birou sau la scaunul pe care stau. Tind sa cred ca eram intr-o perioada de adaptare, de aceea nu prea am atras atentie la faptul ca nu aveam un scaun de birou foarte comod. Cu timpul, insa, s-au lasat simtite efectele. Da, am inceput sa am dureri de spate. La inceput nu le-am dat prea mare atentie, dar, am ajuns sa am momente cand nu mai puteam sa stau la birou.

Astfel, am ajuns sa iau initiativa si sa-mi anunt seful ca avem nevoie de noi scaune de birou, deoarece acelea pe care le aveam nu erau suficiente de comode. Vreau sa afirm un lucru foarte important: poate nu va dati seama, dar este absolut indispensabil sa aveti un scaun de birou care sa fie confortabil. Ganditi-va doar la simplul fapt ca petreceti minim opt ore la birou pe zi, in aceste ore stati pe scaun marea majoritate a timpului. Nu va mai intreb in ce pozitie se afla spatele vostru. Este adevarat ca poate deveni obositor si este absolut natural sa apara la un moment dat si dureri de spate, insa daca aveti scaune de birou care sa va ajute sa pastrati o pozitie corecta a spatelui, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Este extrem de important ca spatele vostru sa se afle intr-o pozitie corecta, caci altfel, pe termen lung, efectele pot fi iremediabile. Aveti grija si la ce scaun de birou alegeti pentru casa, inclusiv. Daca obisnuiti sa petreceti mult timp la biroul de acasa, atunci alegeti cu grija si scaunul, astfel incat sa va asigure confortul maxim.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *