Centralele termice ariston de nelipsit din casa ta

Cu siguranta putini sunt cei care in ziua de azi nu au montata o centrala termica in casa si multi sunt cei care au nevoie de una noua. Pentru cei care vor sa isi schimbe centrala pot alege o centrala termica ariston de orice tip, care cu siguranta va spori confortul in propria locuinta. Iata cateva beneficii aduse de achizitia si montarea de centrale termice ariston: in primul rand orice cenrala termica ariston vine la pachet cu silentionzitate si confort acustic excelente in casa dumneavoastra, de exemplu, centrala Clas Premium Evo este echipata cu un nou amortizor de zgomot optimizat pentru o functionare silenţioasa.

Reglarea sa este extrem de precisa a puterii in functie de necesarul efectiv de caldura, datorita raportului de modulare. Pe de alta parte la centrale Ariston mai putem vorbi si de compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare şi „funcţia auto” care permit evitarea fluctuaţiilor şi varfurilor de temperatura, asigurand o temperatura constanta pentru un confort termic maxim. In plus avem functia “confort” asigură apa calda instant, timp de 30 de minute de la prima solicitare, eliminand timpii morti. Datorita schimbatorului de caldura pentru apa calda menajera cu capacitate mai mare, puteţi obtine si mai multa apa calda. Calitatea oricarei centrale Ariston este garantata: toate centralele termice murale Ariston sunt testate în timpul fazei de productie si inainte de a fi livrate pe piata. Teste practice: performantele centralelor termice murale sunt testate timp de cel putin doua ierni in casele oamenilor, pentru a verifica performantele in conditii de functionare intr-o locuinta reala. Toate produsele Ariston sunt proiectate pentru o functionare intensa in timp, fara a fi suprasolicitate. Prin intermediul testelor de „Functionare accelerata”, la putere maxima, timp de mai multe ore, Ariston simuleaza functionarea centralelor termice murale pe perioade de ani de zile, pentru a garanta aceleasi performante in timp.

Toate tipurile de centrale Ariston pot fi utilizate si cu instalatii de incalzire in pardoseala pentru care trebuie sa montati un termostat de siguranta pe turul incalzirii in pardoseala. In cazul unei temperaturi de tur prea ridicate, centrala termica se va opri atat in regim apa calda menajera, cat si in regim incalzire, iar pe afisaj va aparea codul de eroare 1 16 “termostat pardoseala deschis”.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *