Confort si siguranta pentru persoanele imobilizate

saltea-antiescare-OrtopedicaUn somn linistit nu face altceva decat sa ne monteze pentru o noua zi, sa ne puna din nou rotitele in miscare, iar pentru asta avem nevoie de un pat potrivit cu o saltea pe masura. Cine spune ca atunci cand esti obosit poti dormi si pe paie, nu stie ce inseamna somnul lipsit de calitate si cu siguranta nu stie ce inseamna un pat nepotrivit starii fiecaruia de sanatate. Pentru persoanele care stau mai mult la pat din cauza unei afectiuni, au fost create un anumit tip de saltele antiescare. De exemplu, sunt multi oameni care din pricina unei boli sau chiar din pricina varstei sunt obligati sa stea foarte mult timp in pat.

Pentru confortul lor a fost realizata de catre Ortopedica un tip de saltea, numita saltea antiescare, la un pret tot mai accesibil pentru toata lumea, realizata in functie de nevoile fiecaruia, care pune inainte de toate siguranta si confortul. Cand vorbim de avantajele aduse de o saltea antiescare de la Ortopedica, lider pe piata in domeniu, tinem cont de faptul ca salteaua antiescare este destinata bolnavilor care sunt siliti sa stea mult timp culcati si pot ajunge sa faca inclusiv rani din aceasta cauza. Se stie ca zonele de presiune ale unei saltele antiescare se modifica la fiecare 5 minute, un avantaj foarte mare, ceea ce faciliteaza circulatia sangelui si determina reducerea presiunii in zonele sensibile ale corpului pacientului. Un avantaj in plus al achizitiei de saltele antiescare este faptul ca acestea pot fi igienizate foarte usor cu alcool sau cu apa si sapun, ceea ce faciliteaza intretinerea unei igiene corespunzatoare.

In urma achizitiei de saltele antiescare veti putea resimti benaficiile chiar de la prima utilizare. De pilda, un somn mai linistit si un confort ridicat in ceea ce priveste igiena intima, dar si imbunatatirea standardului de viata si o mobilitate mai buna. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii de productie, Ortopedica vine in intampinarea clientilor cu diverse dispozitive medicale ortopedice, printre care si saltele antiescare. care au menirea de a usura viata persoanelor cu dizabilitati fizice sau care trebuie sa isi trateze o problema, o afectiune.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *