Cum alegi agende personalizate astfel incat sa fie utile

Persoanele care isi desfasoara activitatea profesionala in mod activ intr-un birou sau chiar in afara biroului au nevoie de agende personalizate pentru a-si organiza mult mai bine activitatea si pentru a avea succes in orice fac.

Organizarea activitatilor si intrunirilor zilnice reprezinta cheia succesului in orice meserie, indiferent ca este vorba despre agentii de asigurari, de agentii imobiliari, de persoanele care lucreaza la birou, iar o astfel de agenda ajuta la indeplinirea tuturor task-urilor.

Agendele personalizate reprezinta atat o optiune potrivita pentru a obtine rezultate incununate cu succes, fie ca sunt datate, nedatate, fie ca sunt folosite pentru a organiza activitatea la locul de munca sau pentru a nota idei importante. Pentru a putea gestiona cu destindere activitatile ce trebuie duse la bun sfarsit, oamenii vor avea nevoie de agende personalizate care sa ii ajute sa tina contabilitatea timpului.

Tipuri de personalizare
O agenda personalizata este un adevarat jurnal al antreprenorior care acumuleaza experienta profesionala parcursa in drumul spre succes. Agenda personalizata reprezinta, alaturi de un pix de lux, un cadou potrivit pentru cei care lucreaza in mediul business si corporate, dar si pentru persoanele creative, jurnalisti si cei care lucreaza in diferite alte domenii.
Agendele pot fi personalizate de catre specialisti in diferite moduri, cu sigla sau numele companiei in partea de jos si numele clientului in partea de sus, cu timbru sec, gravura laser, print UV sau insertie de pagini. Specialistii Absolut Office vin cu cea mai buna idee de personalizare, astfel incat agendele sa fie folosite cu placere. Exista optiunea personalizarii standard si nominale, astfel incat beneficiarul sa foloseasca un produs cu sigla companiei.

Marimea optima pentru agende personalizate
Agendele personalizate au diferite marimi, cele mai populare avand marimea A5 si A4. Agendele personalizate de marimea A5 sunt preferate de cumparatori deoarece sunt mici, incap in orice geanta, rucsac sau servieta, sunt usor de manuit, de scos si de rasfoit. Acestea se potrivesc atat celor care desfasoara munca de birou, cat mai ales celor care lucreaza pe teren. Agendele de marimea A4 sunt mai degraba potrivite pentru cei care lucreaza la birou si nu au nevoie sa le poarte peste tot, fiind mult mai mari, insa au si un spatiu mult mai generos in care isi pot nota ideile.

Continutul agendei
Agendele personalizate pot fi datate, nedatate, zilnice sau saptamanale, pot avea inclus un atlas 8 pagini policronie, semn de carte, pagini pe care pot fi trecute numerele de telefon, pagini pe care sunt trecute cele mai importante localitati din Romania si codurile postale ale acestora, dar si diferite harti.
Continutul agendei este foarte important in alegerea pe care o fac cumparatorii, deoarece de acesta depinde si modul in care isi vor nota evenimentele importante si usurinta cu care le vor gasi atunci cand este necesar.

Alte detalii
Agendele personalizate reprezinta o modalitate ideala de a surprinde angajatii si colaboratorii cu un cadou deosebit care sa le permita sa puna ordine in ganduri, sa isi organizeze activitatile, sa isi puna in ordine prioritatile si sa isi organizeze in mod eficient intalnirile si programul in afaceri.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *