Cum sa achizitionezi un sistem de supraveghere video?

supraveghere-videoSupravegherea video este din ce in ce mai necesara. Fie ca detii o afacere sau o proprietate, daca o vrei in deplina siguranta atunci trebuie sa o dotezi cu supraveghere video, interfon si evident, cu un sistem de alarma.

Daca in ceea ce priveste necesitatea unui sistem de supraveghere video nu exista niciun dubiu, atunci cand vorbim despre alegerea sistemului, treburile nu mai stau chiar atat de usor. Exista o diversitate uriasa de camere de supraveghere si de asemenea, exista foarte multe accesorii si tipuri de DVR-uri sau NVR-uri. Pentru a instala un sistem de supraveghere video, in primul rand trebuie sa stii cu exactitate ce sa cumperi.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te asigura ca achizitionezi cel mai bun sistem de supraveghere?

Primul pas ar fi sa descoperi care este necesitatea ta . Analizeaza spatiul ce urmeaza a fi supravegheat, locatia si marimea lui si incearca sa le notezi pe o foaie. Daca poti sa faci un plan al locuintei, cu atat mai bine, deoarece te va ajuta in momentul in care esti in magazin. Nu trebuie sa mergi intr-un magazin fizic. Poti cauta un magazin online, precum cel de pe acest link, care sa iti ofere o diversitate cat mai mare de produse. In functie de marimea spatiului pe care vrei sa il supraveghezi, poti sa iei decizia asupra unui numar de camere de care ai nevoie. In functie de acest aspect, poti sa alegi un DVR sau un NVR. Este indicat sa alegi intotdeauna un DVR mai mare decat cel de care ai nevoie pe moment, deoarece s-ar putea ca pe viitor sa ai nevoie de mult mai mult. Incearca sa optezi pentru kituri de supraveghere deja formate, deoarece in felul acesta ai garantia ca fiecare componenta se potriveste cu fiecare. Evident, magazinul de unde achizitionezi sistemul are si el o importanta foarte mare. Alege intotdeauna un magazin destinat exclusiv supravegherii video (exista un numar din ce in ce mai mare) si incearca sa gasesti o varianta care sa iti poata oferi garantie cat mai mare si informatii complexe.

Calitatea kitului achizitionat trebuie sa fie si ea una superioara. Exista cateva companii la nivel mondial care au reusit sa se impuna si sa creeze sisteme de supraveghere si componente de o calitate ireprosabila. Din acest motiv este bine sa te asiguri ca alegi produse ale acestor firme. Putem aminti aici Dahua, Hikvision sau chiar si binecunoscutii Samsung.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *