Cuptoare de pizza electrice sau cu gaz

cuptoare-pizzaPoate cel mai apreciat tip de mancare din lume, pizza este un preparat care se pregateste foarte usor, se pot combina o multime de ingrediente pentru un gust deosebit si se poate servi in orice restaurant sau la o terasa. Specifica zonei Italiei, pizza a cucerit lumea intreaga si a devenit un preparat de baza in orice local in care se servesc cele mai bune feluri de mancare din lume. Cum se intampla in cazul unor mancaruri mai deosebite, pregatirea pizza in cuptoare de pizza profesionale este deosebit de importanta pentru un gust desavarsit.

Daca aveti o afacere cu un restaurant sau un local si vreti sa va impresionati clientii cu cele mai bune pizza servite vreodata puteti cumpara cuptoare profesionale de pizza de la Dactrust, vizitand site-ul http://dactrust.ro/horecas/pizza-si-patiserie/cuptoare-pizza/. Cu o gama variata de echipamente si accesorii HoReCa pentru hoteluri sau restaurante, Dactrust ofera celor interesati cele mai bune si mai rezistente cuptoare pentru pizza, cu ajutorul carora puteti prepara rapid si in cele mai bune conditii o pizza delicioasa. Puteti cumpara cuptoare electrice sau cu gaz cu sistem de coacere conveior, dar si cuptoare clasice electrice si cuptoare electrice de pizza cu una sau doua camere de coacere, toate cu sisteme de siguranta pentru a nu arde preparatele pregatite. Cuptoarele comercializate de Dactrust sunt special gandite pentru o pizzerie sau pentru un restaurant, sunt din otel inoxidabil, temperatura e ajustabila, exista un sistem de control eletronic. Coacerea are loc prin intermediul unui sistem cu banda si pietre refractare, tavile sunt de dimensiuni variabile, la fel si camerele de coacere.

Multe modele de cuptoare de pizza dispun si de iluminat in interior si de valve pentru jeturi de abur ajustabile, izolatia este sporita, iar prepararea pizza este foarte rapida. Cuptoarele se pot comanda online rapid, livrarea se realizeaza prin curierat, dupa confirmarea comenzii, produsele beneficiaza si de garantie, sunt noi si sunt fabricate de nume mari din industria aparatelor de gatit pentru HoReCa. Daca nu sunteti decisi ce cuptor sa alegeti un consultant Dactrust va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie si sa investiti intr-un echipament care sa va fie de un real folos. Pentru informatii tehnice detaliate si cele mai bune oferte sau eventuale promotii vizitati site-ul dactrust.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *