Curatenia de vara e mai simpla cu un aspirator robot

aspirator-robotMentinerea curateniei este foarte importanta pentru sanatatea membrilor familiei si pentru o viata linistita, fara probleme. Vremurile in care matura si farasul erau cei mai buni prieteni ai gospodinelor a apus de mult, astfel ca astazi, mai toti cei care isi permit un trai decent au in casa un aspirator robot performant, mai scump sau mai ieftin, cu ajutorul caruia pot face curatenie in toata locuinta in timp record, fara a misca un singur deget.

Dotate cu tehnologie de ultima generatie, fiecare dintre aceste aspiratoare-minune are o serie de functii gandite special pentru facilitarea curateniei intr-o locuinta mai mare, chiar si in spatiile greu accesibile. Multe au lavete de curatat care sunt alimentate cu apa pentru un randament mai bun, au chiar si mop incorporat, ceea ce transforma curatenia generala intr-o joaca. Motoarele puternice gasite pe fiecare aspirator robot le permit sa aspire imediat fiecare fir de praf si sa il depoziteze in saci etansi, cu toate acestea zgomotul fiind foarte mic-pot sa fie lasate sa-si faca treaba si noaptea. Senzorii speciali si adaptarea la diferite spatii le permit acestor masinarii speciale sa acopere intreaga suprafata de curatare, periile foarte fine fiind folosite in toate directiile pentru a curata chiar si zonele unde matura nu avea cum sa intre. Filtrele utilizate de aceste aspiratoare sunt foarte fine astfel ca orice mizerie ramane la nivelul lor-filtrele se curata simplu, la finalul operatiunilor de aspirare. Prin tehnologia Smart Vision, cartografierea camerei permite ajustarea procesului de curatare in functie de caracteristicile ei, energia consumata de un aspirator robot variind in functie de cat de mari sunt camerele si ce obstacole intampina.

Si obstacolele sunt detectate automat, astfel ca aspiratoarele pot evita o masa sau un dulap fara interventia dvs. Podeaua ramane si ea curata si lustruita, iar colturile si zona de sub pat sunt perfect curatate gratie formei si puterii de curatare remarcabile ale aspiratorului.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *