Deplasarea in Bucuresti este mai simpla cu serviciile rent a car Bucuresti

rent-a-car-bucurestiBucurestiul este un oras aglomerat, dar frumos. Foarte multi turisti sau oameni de afaceri ajung aici in diverse perioade ale anului, asa ca problema transportului este mereu una de actualitate. Daca vreti sa ajungeti la timp la o conferinta sau la o intalnire de afaceri sau pur si simplu vreti sa vizitati cele mai interesante locuri din Capitala puteti apela la serviciile rent a car Bucuresti ale premiumrent.ro.

Pe langa preturile bune si flota auto cu masini noi, cu reviziile la zi si verificari periodice minutioase, premiumrent ofera celor interesati o experienta excelenta in masinile sale, soferi pentru transport in siguranta si cat mai rapid, preluare de la aeroport, acolo unde soferii va pot ghida rapid spre parcare. Masinile se inchiriaza pe diverse perioade de timp, sunt disponibile mai multe modele, mari sau mici, in functie de numarul de pasageri, dupa alegerea unei masini se va completa rapid un formular rent a car Bucuresti, confirmarea comenzii dureaza foarte putin astfel ca dvs. sa aveti masina dorita in locul dorit in cel mai scurt timp posibil. Echipa premiumrent este gata in orice moment sa va ofere toate detaliile despre autoturismele de inchiriat, puteti vedea in pagina fiecarei masini atat preturile, cat si detaliile tehnice si performantele, inchirierea masinii fiind facuta in functie de nevoile reale ale fiecarui client.

Cu premiumrent economisiti timp si bani, aveti siguranta ca veti merge oriunde doriti in cele mai bune conditii, nu exista comisioane si costuri ascunse, soferii aleg mereu cele mai bune rute pentru a ajunge la timp la intalniri, cunosc perfect orasul asa ca deplasarea este deosebit de rapida. Toate masinile sunt curatate periodic in interior si exterior, prezenta soferilor este mereu una agreabila, business, comenzile se pot realiza si telefonic, pentru o rapiditate si mai mare a stabilirii detaliilor dorite. Pentru detalii despre ofertele curente si alte informatii utile accesati site-ul oficial premiumrent.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *