Descopera planul fabulos al unei canditate la primaria Parisului – cum ar fi aratat metroul de lux

Contractarea unui sejur prin www.aeroshuttletransfers.ro in timpul caruia locuiesti in apartamente in chirie Disneyland iti ofera ocazia sa iti rezervi timp pentru a explora zonele mai putin cunoscute ale Parisului. Si nu ma refer la faimoasele canale si zonele boeme pline de hipsteri, ci la statiile de metrou reamenajate ca piscine de lux.
In subteranul parisian exista opt statii-fantoma care au fost abandonate inca din anii 1930-1940, dar exista si planuri marete pentru a le oferi o a doua viata – de lux! O candidata la primaria Parisului, Nathalie Koziuscot-Morizet a publicat planuri de reamenajare ale celor opt statii in adevarate oaze de lux, asadar locuind in apartamente in chirie Disneyland vei putea sa te bucuri de o baie in piscina in timpul unei calatorii cu metroul.

Planurile ambitioase puse la punct de catre doi dintre cei mai buni arhitecti francezi cuprindeau o galerie de arta, o piscina, un club de noapte, un restaurant si chiar si o gradina botanica, toate amenajate dupa cele mai inalte standarde tehnologice.
Din pacate mai ai de asteptat pana la vezi aceste planuri ambitioase transformate in realitate, deoarece femeia-primar a Parisului a fost aleasa rivala lui Morizet, Hidalgo. Aceasta nu are inca in vedere reamenajarea vechilor statii de metrou, dar atunci cand te cazezi in apartamente in chirie Disneyland nu trebuie sa ratezi ocazia de a vedea cele opt statii abandonate.
Motivul: in statia Croix Rouge ai ocazia sa fii actor intr-una dintre reclamele care se filmeaza aproape zilnic, iar statia Arsenal este una dintr locatiile in care a fost filmat La Grosse Caisse, cu celebrul actor francez Bourvil.

Pasionatii de arta ori hipsterii aventurosi pot sa se foloseasca de oportunitatea de a locui in apartamente in chirie Disneyland si sa viziteze statiile fantoma care servesc drept depouri pentru trenurile vechi. In aceste statii, trenurile si peretii plini de grafitti spun povesti unice fotografilor care isi fac timp sa le asculte prin obiectivul camerei. In plus, aceste linii de tren pustii sunt un mediu mai sigur pentru deja celebrele poze “ucis pe linia de tren” care ii pasioneaza pe tineri, de obicei cu consecinte tragice.

Daca nu te atrage idee de a vizita statii de metrou abandonate, discuta cu operatorii care vorbesc limba romana si organizeaza-ti un sejur pe gustul tau, care sa iti faca vacanta memorabila, astfel incat sa te intorci in Orasul Luminii iar si iar.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *