Gemenele impodobite cu zultanite

bijuterii-zultaniteEu si sora mea Camelia suntem gemene. Suntem univiteline si avem pana si gusturile alimentare identice. In copilarie si in anii de liceu ne confunda toata lumea. Eram incantate de acest lucru si ne imbracam asemantor.
Acum suntem familiste convinse, ne-am mai schimbat gusturile datorita celor din jurul nostru, care intr-un fel sau altul ne-au transformat. Asa e viata!

De cand ne-am casatorit, eu sunt in Alba Iulia si Camelia in Vatra Dornei. Ne-a despartit soarta, dar suntem multumite pentru ca avem familii frumoase si fericirea compenseaza intr-un fel distanta fizica dintre noi.
In luna august, in acest an, am fost in concediu impreuna. Concediul l-am facut la Covasna. Am stat trei saptamani.
Eu nu am copii. Ea are un baiat si o fata. Baiatul este plecat de doi ani in Marea Britanie la studii si fata este eleva de liceu.
Loreta, fiica ei, seamana perfect cu ea si cu mine. Daca nu s-ar citi diferenta de varsta de pe fetele noastre s-ar putea spune ca suntem trei gemene.
O iubesc nespus si de cate ori ne intalnim ii fac cadouri frumoase si de valoare.
Nici Camelia nu este mai putin generoasa. Vine la fiecare intalnire plina de daruri pentru mine si pentru Doru – sotul meu.
In vara aceasta eu le-am cumparat, Loretei si Cameliei, bijuterii din argint rodiat cu zultanite.
Am gasit pe www.zamoracollection.ro niste bijuterii cu zultanite, absolut superbe.
Fiecareia i-am luat cate un set. Al Loretei este cu cercei, colier si inel si al Camelie are cercei, pandantiv cu lantisor si bratara.
Toate componentele sunt incantatoare. Nu puteam sa ma decid cand le-am cumparat.
Ca sa-mi astampar gandul care-mi ramasese lipit de o pereche de cercei cu zultanite, i-am cumparat pentru mine.
Cand ne-am intalnit la Covasna, inainte de a le oferi cadourile m-au admirat, au fost incantate de cerceii mei, nu mai conteneau cu complimentele si intebarile: de unde i-am luat si cat au costat?
Am fost incantata, nu atat pentru complimente, care sincera sa fiu nu mi-au displacut, cat pentru faptul ca le placeau bijuteriile mele din argint cu zultanite.

Am avut garantia, inainte de a le oferi cadourile, ca nu am gresit in alegerea mea si ca le ofer cadouri pe plac.
La primirea seturilor a fost mare fericire. Nu mai stiau cum sa-mi multumeasca , de bucurie, de fericire.
Seara s-au impodobit cu ele si am mers cu totii la restaurant.
Eram, cum ziceu ,,baietii” , ,,Trio-Zultanitele”. Tot concediu asa ne-a mers numele la Covasna, de ,,Trio- Zultanitele”.
In toata statiunea eram cunoscute si recunoscute prin asemanarea dintre noi si prin bijuteriile din argint cu zultanite.
Ne-am simtit minunat, simpatizate si admirate si acest lucru a fsot bonusul concediului nostru de la Covasna.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *