Impact maxim, vanzari crescute cu standuri expozitionale profesioniste amplasate la targuri si expozitii

standuri-expozitionaleProdusele au evoluat, asteptarile cumparatorilor s-au modificat, ce era cautat acum ceva timp nu mai este cautat astazi, asa ca toata lumea trebuie sa se adapteze schimbarilor, inclusiv oamenii de afaceri si cei din promovare. Promovarea eficienta a produselor si a serviciilor este deosebit de importanta mai ales pentru participatii la targuri si expozitii, acolo unde afacerile trebuie sa iasa in evidenta, produsele trebuie sa fie cat mai vizibile cu ajutorul unor standuri expozitionale HeadPrint. La un targ sau o expozitie exista foarte multa lume care e dornica sa afle despre anumite produse, sa le testeze, sa obtina informatii suplimentare, multi se pot transforma in clienti daca oferta este prezentata si promovata asa cum trebuie.

Degeaba o anumita firma are produse de calitate daca modul in care le afiseaza nu este unul potrivit, potentialii clienti nu ajung sa cunoasca respectivul articol sau serviciu din pricina subexpunerii. Standurile expozitionale trebuie sa fie cat mai bine organizate, sa atraga atentia celor din publicul tinta, sa fie amplasate strategic, sa castige increderea clientilor. Printre avantajele unor standuri expozitionale se numara mobilitatea lor, montarea rapida si spatiul redus ocupat, sunt in general compacte si au un design special gandit pentru fiecare tip de promovare. Publicitatea facuta produselor si serviciilor se realizeaza intr-un mod modern si creativ, standurile se pot pozitiona in interior si exterior, iar in privinta unui pret standuri expozitionale, acesta e inferior altor mijloace de publicitate. Standurile te scapa de necesitatea unor spatii de depozitare, economisesti bani si timp, nu se plateste chirie pe stand, iar combinatia cu pliantele distribuite in timpul targurilor si expozitiilor este una castigatoare de fiecare data. Numarul de angajati care vor sta la standuri expozitionale este redus, maxim trei oameni sunt suficienti, standul e usor de transportat si de demontat, remontat, produsele sunt aranjate cat mai ingenios si atragator, se poate folosi toata suprafata disponibila.

La HeadPrint, firma de productie publicitara cu peste opt ani experienta in domeniul printului digital de mari dimensiuni veti gasi standuri expozitionale la preturi fara concurenta, solutii complete de realizare a standurilor, materialele sunt de calitate. Desi vorbim de un pret standuri expozitionale mai redus nu s-a facut rabat de la calitate, standurile expozitionale din oferta sunt de tip pop-up, pop-up desk si roll-up. Echipa HeadPrint va concepe standul, il va realiza integral, se vor putea demonta si reloca usor standurile comandate, produsele care urmeaza a fi promovate vor fi analizate si se va stabili pozitia optima pentru semnalizarea standului. De asemenea se va tine cont de amplasamanetul si configuratia spatiului unde va fi amplasat, se va asigura si montarea si demontarea, transportul la locatia dorita, pentru clientii care solicita acest lucru. Comenzile online primesc un discount de 10%, la print digital se acorda o alta reducere de 15%.

HeadPrint vine in intampinarea clientilor care vor sa stie exact cat ii va costa comanda cu un calculator online simplu de utilizat, care afiseaza pretul estimativ in doar cateva secunde.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *