Inlocuirea vechii baterii se face in service si nu in fata blocului

baterii-auto-onlineOricat de multa grija am avea de bateria masinii la un moment dat vom fi nevoiti sa o inlocuim cu una noua. Primele semne ca bateria va ceda sunt pornirile mai greoaie, opririle in timpul mersului si lumina tot mai slaba la faruri si semnalizare. Daca bateriile auto nu sunt inlocuite la timp siguranta in timpul deplasarii nu mai este garantata, componentele masinii care depind de partea electrica nu vor mai functiona corect, performantele masinii vor fi din ce in ce mai slabe. Inlocuirea bateriei uzate cu o baterie noua se face de obicei intr-un service.

Avantajele schimbarii bateriei in service sunt date de experienta echipei de mecanici care se vor ocupa de verificari si inlocuire bateriei, de depistarea unor eventuale defecte care ar putea sa influenteze viata bateriei, de calitatea lucrarii efectuate si de siguranta mai mare in timpul folosirii masinii. Intr-un service auto puteti gasi si piese de schimb, chiar si baterii insa pentru a face si ceva economie puteti cumpara baterii auto de la VrumAuto.ro, magazin online cu preturi mici si modele variate de baterii pentru toate tipuril de autoturisme. Daca veti achizitiona baterii auto de la VrumAuto.ro veti avea la dispozitie mai multe tipuri din care puteti alege in functie de masina si de pret, echipa de suport este pregatita in orice moment sa va ofere cele mai bune informatii despre fiecare produs in parte. Bateriile auto cumparate online vin de la producatori de top, au fost testate inainte de livrare, ajung rapid la clienti pentru a fi montate in cel mai scurt timp.

Montajul si verificarea instalatiei electrice pot fi gratuite in functie de firma de la care cumparati bateriile pentru masina, unele magazine online ofera si produse cadou sau reduceri suplimentare daca se cumpara mai multe articole pe aceeasi comanda. Confirmarea comenzilor este rapida-fiecare produs este verificat impreuna cu clientii pentru a se determina daca e cel dorit sau nu.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *