Magic Years – gradinita sector 4

free-shipping-kindergarden-wall-decoration-foam-flowers-wall-stickers-bee-butterflyPrimii ani din viata unui copil sunt cu adevarat ani magici, pentru ca sunt anii in care, pas cu pas, parintii apoi educatorii vor pune piatra de temelie la formarea personalitatii micutilor. Sunt anii in care un copil invata cele mai multe lucruri, atat de acasa, cat si de la gradinita, urmand ca mai tarziu la scoala sa desavarseasca cele incepute in primii ani.

Tocmai de aceea atunci cand fac o alegere legata de gradinita pe care o aleg pentru micutii lor, parintii ar trebui sa caute mai mult decat baby sitting, mai mult decat un loc unde sa isi lase copiii in siguranta cat timp ei sunt la serviciu. La fel cum integrarea copilului in invatamantul prescolar este extrem de importanta pentru familiarizarea sa cu copiii, pentru socializare, pentru adaptarea la un program bine stabilit, alegerea unei gradinite care sa formeze intr-adevar copilul, sa il invete si sa il educe, si sa o faca bine, este esentiala in devenirea celui mic. Oferta de gradinite pentru sectorul patru al Capitalei nu este deloc una limitata, atat in ceea ce priveste invatamantul prescolar de stat cat si in ceea ce priveste invatamantul prescolar privat. Insa, cu toate acestea, tot timpul este loc de inovatie, de imbunatatire, de perfectionare, iar parintii care vor tot ce e mai bun pentru copilul lor, inca din primul an de gradi, au – incepand cu anul scolar 2013-2014 – sansa de a alege o gradinita “magica”.

Gradinita Magic Years va transforma cu adevarat anii de inceput ai copiilor intr-o experienta magica, fiindca intr-un mediu plin de caldura si dragoste, de calm si rabdare, cei mici vor deprinde pas cu pas tainele cunoasterii, vor incepe sa invete prin joc, sa se dezvolte prin activitati speciale, sa isi dezvolte creativitatea, gandirea si logica, inteligenta emotionala, toate cu ajutorul unei echipe de cadre didactice cu pregatire si experienta in domeniu.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *