Mercedes Vito – un model de luat in seama

mercedes-vitoIn prezent, fie ca optezi pentru piese noi, fie ca vrei piese de schimb la mana a doua, atunci cand esti in cautare de piese mercedes vito trebuie sa cunosti cateva caracteristici ale marcii in sine. In prima faza, trebuie sa stim ca Mercedes Vito este una dintre cele mai populare marci de masini de familie, foarte apreciata si daca nu stiti ce sa alegeti, iata o varianta chiar buna, avand in vedere ca posibilitatea echiparii sale tinde catre premium.

Sa nu uitam ca Vito este chiar un produs al marcii Mercedes-Benz, care provine din orasul Vitoria, din Spania, de unde si numele sau. In varianta de baza, acesta este doar un simplu autovehicul comercial si destul de usor, si se adreseaza celor care au o mica afacere, sau marilor firme care nu au nevoie de volum foarte mare pentru incarcatura, dar in acelasi timp cauta rapiditate si manevrabilitate. Ei bine, este si o masina de familie foarte buna, poate pentru o familie numeroasa. Varianta actuala pentru persoane, ofera 9 locuri si dotari foarte interesante, cum ar fi sistemul de climatizare de lux Thermotronic, care regleaza temperatura si debitul de aer automat cu ajutorul unor senzori, unitate DVD cu navigatie pe pe hard-disk, sau sistem de comanda vocala Linguatronic pentru a putea comanda mai usor aparatul radio sau telefonul.

Modelul in sine a evoluat destul de bine avand in vedere ca prima generatie a fost produsa inca din 1996, durand chiar pana in anul 2003, acesta fiind disponibil in doua variante, una era pentru marfa, fiind partial vitrata ori avand numai luneta si alta era pentru persoane, avand geamuri pe toate partile, cu un numar de noua locuri. Sarcina utila a modelului, era de aproape o tona si 5 metri cubi de spatiu pentru incarcatura, dar in prezent masinile de acest tip sunt mult mai populare pentru persoane si nu pentru marfa.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *