Mi-am petrecut cel mai frumos concediu de sarbatori intr-un City Break Praga de zile mari

city-pragaSarbatorile de iarna s-au incheiat asa ca mai toata lumea a trecut la concluzii. Cum a fost? Cat de tare s-a distrat? Daca s-a intamplat ceva deosebit? Povestile curg, la fel si amintirile, intoarcerea la locul de munca e parca mai dulce si mai „lina” cu astfel de amintiri, nu? In cazul meu pot spune ca am avut un concediu reusit. Am fost intr-un City Break Praga cu autocarul in 2016. De ce Praga? Pentru ca Praga e un oras in care am visat sa ajung, pentru ca are o arhitectura deosebita si niste locuri excelente de plimbare si de vizitat. Practic in Praga nu ai cum sa te plictisesti, nu ai timp sa te plictisesti.

Un City Break Praga este tot ce ti-ai putea dori. Pe langa modul in care arata orasul si obiectivele turistice unice, Praga ofera si o experienta culinara excelenta pentru orice turist. Aici poti savura cele mai alese bucate in restaurante si locuri de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata, bautura este excelenta, ai bere de cinci stele si niste tipuri de bauturi specifice pragheze pe care nu ai voie sa le ratezi. La inceput nu eram convins ca orasul are chiar asa de multe de oferit si ma gandeam cu teama ca acest city break in Praga va fi cel mai plictisitor de pana acum. Si am gresit. De prima data cand am pasit in Praga m-am felicitat pentru ca am ales un city Break praga 2016. Indemnul unor prieteni de a alege un City Break in Praga a fost unul bine cantarit. Am vizitat atatea locuri extraordinare ca voi putea spune povesti si copiilor, copiilor mei, m-am plimbat si m-am distrat pentru ca in Praga si viata de noapte este una speciala, la fel ca intreaga atmosfera din oras. Biletele pentru City Break Praga le-am luat din timp de pe Eurolines Romania, la preturi excelente, rezervarea a fost facuta imediat, am putut sa vad si unde voi merge si ce voi putea face. Alaturi de biletele de autocar excelente am optat pentru cazare la un hotel foarte bun din Praga pentru un city break in Praga reusit. In oferta city Break praga 2016 a fost inclus transportul cu autocarul, cazarea si mic dejun, taxa locala.

Tot pe site am gasit si motive pentru a alege un City Break in Praga, facilitati hotel, camere, informatii utile, atractii turistice, sfaturi pentru petrecerea unei vacante perfecte in Praga. Biletele le-am rezervat rapid direct pe site, am putut vedea oricand unde se afla autocarul, bagajele au incaput perfect in spatiul mare destinat acestora, confortul sporit din masina a facut drumul pana in Praga mult mai usor. Biletele se putea plati si in autocar, in ziua plecarii, preturile erau transparente si foarte bune, serviciile oferite de Eurolines au fost de calitate. La intoarcere drumul a fost la fel de placut, totul a decurs conform asteptarilor, m-am simtit excelent in Praga si voi repeta experienta cu urmatoarea ocazie ivita.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *