Mirajul carierei

carieraMirajul carierei nu inseamna numarul anilor petrecuti la acelasi loc de munca ci numarul oportunitatilor pe care acesta ti le ofera. Pentru a evita insa relativitatea as putea spune ca mirajul carierei nu e totuna cu mirajul muncii.

Da…securitatea personala este cel mai placut sentiment ce ti-l poate oferi compania in care te afli, cel putin in zilele noastre in acest mediu stresant si epuizant. De ambele parti trebuie sa existe insa reciprocitate si compatibilitate. Credinta ca omul sfinteste locul imi ramane de neclintit, caci spatiul in care traim si muncim poarta amprenta propriei personalitati.

De la inceputuri ostilitatea a intampinat omenirea, insa dezvoltarea si educatia ne-au facut cadou ceea ce azi numim civilizatie. Evident ca despre mirajul carierei se poate discuta doar in acest context, caci daca nu am fi evoluat ar fi fost inutila sau chiar inexistenta aceasta discutie. Astfel, mirajul carierei incepe cu dorinta de “mai mult”, de la noi, de la cei din jurul nostru, de la viata. Este un pas mic dar hotarator pentru “angajatul” din noi.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *