Nu lasa zapada sa blocheze intreaga circulatie. Cumpara freza de zapada si desfunda orice drum

freza-zapadaIarna ne ia mereu prin surprindere, desi stim in ce perioada vine si cu ce putere. Strazile sunt pline de zapada, circulatia e ingreunata, nametii incep sa isi faca simtita prezenta in peisajul hibernal.

Autoritatile depind din acel moment de utilajele speciale pentru curatarea strazilor si arterelor principale. Cel mai folosit utilaj pe timp de iarna e freza de zapada, cu un mecanism puternic si foarte eficient, care poate curata eficient orice drum judetean sau din interiorul oraselor.

Freza de zapada are un design compact, roti puternice, se poate strecura chiar si pe cele mai inguste strazi, este simplu de manevrat si de intretinut, are motor puternic care-i permite deplasarea rapida si curatarea in timp record a intregului oras.

Avantajele pe care le ofera freza de zapada tin de numarul mare de modele disponibile pe piata, de accesoriile si siguranta exploatarii sale, dar si de calitatea materialelor si pieselor care se gasesc in interiorul sau.

La Gradinariu, magazin online cu solutii moderne si echipamente de ultima generatie, puteti gasi freze de zapada cu sisteme in doi timpi, cu productivitati mari, de pana la 1000 m3/h, distanta de aruncare a zapezii este de pana la 30 m. Cosul de evacuare, cu miscare de rotatie hidraulica, arunca zapada in afara drumului pentru a se putea circula in conditii bune, frezele au si sistem de sprijin prin patine, se pot monta de autovehicule cu motoare puternice pentru o eficienta cat mai buna.

Frezele vandute de Gradinariu sunt noi, au garantie oferita de producatori, vin de la cele mai bune branduri de pe piata, echipa site-ului ofera solutii tehnice personalizate pentru fiecare client in parte. Se gasesc piese de schimb, frezele rezista bine la uzura si la folosire intensa, confortul celui care le utilizeaza este garantat, fiecare utilaj in parte are sisteme moderne de siguranta pentru exploatare in cele mai bune conditii.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *