Parcarea este mult mai simpla prin montarea de camere marsarier cu becuri xenon d2s

bec-xenon-d2sSoferi profesionsti sau amatori, cu totii am experimentat mersul inapoi sau marsarierul. Marsarierul este destul de dificil de facut daca nu ai suficienta experienta si nici nu ai o metoda eficienta de ghidaj. Parcarea este cea mai comuna situatie in care avem nevoie de marsarier, aceasta miscare ne ajuta sa pozitionam masina corect in spatiul dat si sa evitam impactul cu alte masini deja parcate. A merge cu spatele este foarte dificil pentru ca si raspunsul masinii la comenzi este diferit de situatia in care mergem normal, inainte.

Mai nou au aparut pe piata camere video pentru mersul inapoi, cu led-uri si becuri xenon d2s, foarte usor de montat si de folosit. Camerele au led infrarosu, rezolutii foarte bune pentru o imagine clara a zonei din spatele masinii, unghiul de filmare este perfect adaptat acestei miscari destul de riscante, filmarea pe inaltime se poate regla si ea foarte simplu. Pentru a avea o eficienta sporita camerele pentru marsarier trebuie sa fie verificate mereu, becuri xenon d2s trebuie schimbate atunci cand se defecteaza. Montarea unei camere marsarier si a unui bec cu xenon d2s cumparat online la un pret bun va poate ajuta sa parcati mai rapid in locurile mai dificile, nu veti avea incindente la parcare si veti avea o siguranta mai mare pe miscarile masinii. Pe Led24 gasiti becuri xenon d2s la cele mai bune preturi, aceste becuri xenon d2s sunt de ultima generatie, un bec cu xenon d2s cumparat online la un pret excelent are o durata de viata lunga, de 2-3 ani, sunt dotate cu flickare.

De asemenea nu se incalzesc, nu au erori bec ars, nu interfereaza cu alte sisteme ale masinii. Achizitionate la preturi preturi mai mici decat la alte firme, becurile de la Led24 se livreaza rapid, prin curierat, direct la destinatar, stocurile sunt in permanenta completate, sunt compatibile cu orice masina si au cabluri necesare montarii. Garantia oferita este de sase luni pentru fiecare produs din aceasta categorie, becurile au vizibilitate buna pe timp de noapte si se pot utiliza fara probleme in orice conditii, nu sunt influentate de variatii de temperatura si umiditate.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *