Partia Clabucet din Predeal, un loc de vis

partiepolistoacaUnde putem schia iarna daca suntem incepatori ? Noi am incercat partia Clabucet din Predeal si am fost multumiti. Este prevazuta cu telescaun si cu teleski , are portiuni cu dificultate redusa sau medie , deci este ideala pentru tinerii dornici de aventura care inca nu stiu sa schieze la un nivel avansat.

Noi ne-am distrat aici, de ce nu v-ati distra si voi ? Puteti urca mai intai cu teleskiul , pentru ca va urca doar o portiune redusa de partie. Si chiar si copiii se descurca aici. Trebuie doar sa aveti grija sa nu patiti ca un amic de-al nostru care nu a avut echilibru pe schiuri in timp ce urca cu teleskiul si a cazut , fiind cat pe ce sa se loveasca de schiurile persoanei care urca in spatele lui .
Dupa ce va obisnuiti cu partia, puteti urca cu telescaunul, pentru a va bucura de feeria peisajului si a va supuse unui test abilitatile de coborare pe partie.

Veti contempla frumusetea peisajului: copaci imbracati in vestimente argintii, schiori incepatori care cad mereu pe parties au schiori avansati care zboara precum un avion cu reactie pe partie.
Puteti sa va opriti si sa gustati o cana de vin fiert in cabanuta amenajata la baza partiei si sa ascultati muzica de petrecere.

Daca nu va descurcati cu skiurile nu e un capat de lume, incercati sania sau lopata de zapada. Distractia este garantata daca mergeti in grup …
Ingredientul principal al distractiei va fi starea voastra de spirit, daca aveti sufletul deschis si sunteti inconjurati de prieteni si persoanele dragi suntem siguri ca va veti distra.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *