Paza si Protectia sunt egale cu “Firma de incredere”

paza-si-protectieCentrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK din Romania face parte dintr-un amplu proiect desfasurat la nivel european care se intinde deja in alte sapte tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha si Estonia.

Acest proiect a atras si firmele din agentiile de securitate si firme de Paza si Protectie. Acestea sunt analizate de catre CBOK, iar cele care in mediul online nu au pareri obtin statutul de “Firma de Incredere”.

Firmele de Paza si Protectie din Romania sunt formate, in general, dintr-un colectiv de tineri – unii dintre ei sunt fosti sportivi sau cu scoala in domeniu de protectie, care abordeaza in alt mod domeniul de protectie si paza in scopul parteneriatelor de incredere cu clientii cu care se incheie contracte. Sunt instruiti, ca in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii, sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor. Echipele de interventie reprezinta o forta specializata, destinata sa asigure descurajarea, prinderea si predarea infractorilor. Serviciile lor sunt: paza si control acces, transport valori, garda de corp VIP, monitorizare si interventi, supraveghere video -24/24 ore, instalarea sistemelor de securitate, serviciul pentru situatii de urgenta – 24/24 ore.

Cum sa nu le acorzi acestor luptatori Certificatul “Firma de Incredere”? Fiind firme particulare, interesul pentru a prinde puncte de paza si interventie importante este principal. E-card-ul de pe site-ul www.firmadeincredere.ro e in mana lor si ei monitorizeaza activitatea si si-o promoveaza online.

Apeland la aceste firme de paza, te simti in siguranta si le oferi Certificatul “Firma de incredere” cu toata increderea!

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *