Society…..

societyTraiesc intr-un oras in care este imposibil sa te trezesti cu zambetul pe buze. Acest oras te macina, te mananca de viu si iti da afara resturile, cand nu mai are nevoie de tine, si nu in ultimul rand iti sterge incet incet individualitatea. Unii incearca sa para ceea ce nu sunt, altii chiar reusesc dar la finalul zilei sunt prea tristi ca isi dau seama de esec, iar cei mai multi dintre noi, locuitorii acestui oras sunt atat de scarbiti si de satui de tot, incat au inceput sa verse.

E o vorba: in spatele oricarei persoane scarbite de viata se ascund oameni buni care s-au saturat sa inghita cacat. Societatea te macina si te transforma oricat de bun ai fi. Iti dia seama ca esti om intre animale si incepi sa devii fiara, ca sa poti supravietui.
Traiesc intr-un oras in care cine se imbraca mai bine se crede mai destept, desi la finalul zilei nu au nici macar o idee despre cum le-a trecut ziua. TRaiesc intr-un oras in care patronii isi fac de cap si se poarta cu angajatii ca si cu niste gunoaie pe care dupa ce i-au uzat – deschid trapa de la ghena de gunoi si ii plaseaza frumos acolo, pana isi dau seama ca mai poate fi uzat putin numai dupa bunul plac. Traiesc intr-un oras in care daca dai buna ziua cand intri undeva – vanzatoarea se uita urat la tine ca si cand ai insulta-o, un oras in care sa zici multumesc e luat ca si o lipsa de respect, ceva de genul: “haideti mai repede ca imi pierdeti vremea”, un oras in care la restaurant nu stim sa ne purtam frumos deoarece avem imnpresia ca ospatarul este sclavul nostru permanent si ii pocnim din degete sa ne aduca ce ne dorim la urgenta.

Traiesc intr-un oras in care mentalitatea oamenilor este dupa principiul urmator: “am cele mai scumpe haine si sunt cel mai cool, dar n-am ce manca acasa”, “cheltui sapte milioane la cumparaturi pe saptamana dar nu mi-am placit facturile de trei luni”, “merg la mall sa ma plimb si sa cumpar lucruri inutile si vreau tot mai mult dar n-am nimic”, “fac cadouri pahare de cristal la oameni care nu au ce pune pe masa” and so on….Traiesc intr-un oras numit Galati, un oras in care de multa vreme a inceput dezumanizarea. De ce? Oamenii sunt rai din ignoranta… Dar din ignoranta sunt si mandri, trufasi si ignoranta extrema se naste din prostie…
Daca eram singura, zau ca ma simteam in plus…

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *