Verifica masina intr-o statie itp si pleci la drum fara griji

verificare-itpO data la doi ani pentru masinile personale sau bianual pentru autovehiculele care sunt folosite mult verificarea itp bucuresti sector 1 este obligatorie pentru soferii care au in posesie astfel de autoturisme. In cadrul unei verificari inspectie tehnica periodica masina va fi evaluata rapid de specialisti, de mecanici, se vor observa eventuale probleme la sistemele principale ale masinii si se vor remedia. In acest fel la fiecare verificare itp veti depista care sunt defectiunile care au aparut intre timp si veti putea sa aveti o mai mare siguranta in trafic.

Odata ajunsa la itp intr-o statie itp bucuresti masina dvs. va fi urcata pe rampa si se vor verifica motorul, franele, sistemul de directie, luminile, anvelopele, emisiile de gaze poluante, interiorul si exteriorul masinii, documentele de identificare. De multe ori la o verificare itp sunt specificate clar limitele de greutate si inaltime pentru masinile care urmeaza sa fie evaluate, de exemplu,Autoerebus primeste in statie itp Bucuresti doar masinile care au maxim 3.5 tone, toate marcile de autovehicule sunt primite la itp, singura diferenta fiind cea legata de preturi itp finale. In aceste preturi itp finale intra manopera, piesele inlocuite, tipurile de teste facute, timpul de verificare si multe alte criterii care depind de fiecare service in parte. Ca sa va faceti o idee despre preturile practicate la Autoerebus masinile pe benzina au pretul pentru inspectia tehnica periodica de la 109 ron, cele pe motorina pot fi verificate cu 119 ron, in vreme ce masinile mari, SUV, 4×4, masini utilitare ajung sa aiba preturi pe verificari pana la 139 ron. Inainte sa ajungi cu masina in service si statie pentru inspectie tehnica periodica va trebui sa te interesezi ce iti trebuie pentru revizia la masina, in general documentele masinii, cartea de identitate a masinii, buletinul tau, RCA-ul valid, dar si certificatul de inmatriculare al masinii.

La Autoerebus clientii vor avea preturi accesibile la verificari, linie de inspectie tehica periodica moderna si acreditata RAR, mecanicii Autoerebus vor schimba rapid uleiul de motor, filtrele, anvelopele, bateriile, bujiile etc. Calitatea si rapiditatea serviciilor prestate, programarea simpla pe site, prin completarea unor campuri speciale, specialistii cu experienta care se vor ocupa de masina, toate acestea recomanda Autoerebus pentru verificarea tehnica periodica.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *