Vitrine frigorifice pentru business-uri si case moderne

vitrina-frigorifica-electrolux-rombizUn produs care nu are cum sa lipseasca din dotarea niciunui magazin, cafenea sau bar, vitrina frigorifica este disponibila in mai multe variante, atat din punct de vedere al dimensiunilor cat a si al formelor. Sectiunea de astfel de electrocasnice de la www.rombiz.ro/vitrine-frigorifice cuprinde produse care pot dota atat locatii din sectorul HoReCa (hoteluri-restaurante-cafenele) si includem aici si baruri si cluburi, electrocasnice pentru racit pentru magazine, dar si electrocasnice care se preteaza la locuinte personale.

Vitrinele verticale sunt cele mai populare produse de acest tip si ele pot fi destinate stocarii si racirii de bauturi, modelele in mod deosebit gandite pentru sticle. Dimensiunile si volumele acestora sunt variate, mergand de la racitoare de numai 60 de centimetri inaltime, cu capacitate de racire de 35 de sticle, si ajungand la varianta de 185 centimetri, care poate raci pana la 120 de sticle. Daca pentru magazine sau baruri si restaurante sunt ideale variantele mari, pentru acasa se poate opta pentru o mini vitrina frigorifica, avand dimensiuni standard cat sa poata fi incadrata in mobilierul de bucatarie si volume de pana la 155 de litri, echivalent a 48 de sticle.

Tot vitrine verticale pot fi achizitionate si pentru magazine alimentare sau mixte mai mici, genul de magazine de cartier, unde se pot stoca de la mezeluri si lactate si pana la ciocolata in perioada calda a anului, bere sau sucuri. Astfel de vitrine au inaltimea cuprinsa intre 85 de centimetri (varianta mica), 148 si 198 de centimetri si volume de stocare de la 130 la 352 de litri. Unele dintre acestea sunt echipate cu tehnologia no-frost, ceea ce inseamna ca un astfel de produs nu ingheata ci raceste prin intermediul curentilor de aer, si nu necesita astfel decongelare periodica.
Segmentul de vitrine orizontale este unul preferat de catre magazine alimentare mai mari sau chiar supermarketuri, in functie de dimensuni si volume. Vitrinele orizontale poti fi doar de tip stocare, sau stocare si expunere.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *